Sähköpyörä Contrl fatbike 500W Klick&Go

Sähköpyörä Contrl fatbike 500W Klick&Go

Kasaantaitettava 20" mini sähköfatbikeKokoontaittuva runko klick & go -kiinnityksellä. Laadukas akku Samsung-kennoilla, Bafangin iPulse -moottori ja Shimanon laatuvaihteisto.

Kasaantaitettava 20" sähköfätbike Contrl Mini on monipuolinen sekä tyylikäs kokonaisuus, joka on kasattu laadukkaista komponenteista.

Contrl Klick & Go taitettava sähköpyörä on varustettu keveällä, alumiinisella Klick & Go taittorungolla, kantavilla Fat renkailla, miellyttävällä iskunvaimennuksella ja huippulaatuisella Samsung akulla. Pyörässä on myös poikkeuksellisen tehokas Bafang 48V 500W iPulse sähkömoottori ja pyörä on viimeistelty Shimano vaihteistolla sekä monella muulla miellyttävällä ominaisuudella. Yhdessä nämä ominaisuudet tekevät sähköpyörästä monipuolisen sekä hauskan menopelin kaikkialle.

Sähköpyörällä koet mahtavia vauhdin hurmoksia ekologisesti, ilman äänekästä polttomoottorin ääntä sekä ilman pakokaasun tai bensan katkua.

Klick & Go sähköpyörällä mahdollistat täydelliset tutkimusmatkat lähiseutualueiden ja reissuympäristöjen tutkimisen ympäri vuoden. Taittorungon ansiosta pyörä voidaan ottaa mukaan kaikkialle hyvin vaivattomasti.

Contrl Sähköfätti on varustettu edistyksellisellä ja jämerällä Klick & Go taittorungolla. Joten tämä sähköfätbike saadaan kasattua pieneen tilaan irroitettavan penkin, taittuvan rungon sekä -ohjaustangon ansiosta, jonka vuoksi kuljettaminen on helppoa ja mahdollista esimerkiksi autoilla, matkailuautoilla, veneilla jne vaivattoman kuljettamisen. Contrl Minifat sähköpyörä on erityisesti karavaanarin, mökkeilijän, luonnossa liikkujan ja retkeilijän suosikki lisävaruste, sillä se mahdollistaa toteuttamaan unohtumattomat pyöräretket ympäristössä.

Contrl minifat sähköpyörä on taitettavissa keskeltä pieneen säilytys- tai kuljetustilaan. Taitettava sähköpyörä mahdollistaa monipuolisen tutustumisen haastaviinkin alueisiin sekä maastoihin ,joten pidä aina sähköpyörää mukana niin veneessä, autossa, matkailuautossa, työautossa kuin asuntovaunussakin.

Sähköpyörän Klick & Go nopean taittotekniikan myötä myös ohjauksen emäputki on taitettavissa sekä istun on säädettävissä pikalukitteella.

Ajonautinnosta vastaa Contrl sähköpyörässä tukeva runko, leveät sekä kantavat minifät renkaat sekä laadukas etuiskunvaimennus.

Laadukas RST Guide 100mm joustava etuhaarukka ja Kendan 20" x 4" leveät ja kantavat fättirenkaat tekevät sähköpyörällä ajamisesta pitävää, monipuolista ja huippuhauskaa myös vaikeassa maastossa ja pehmeällä hietikollakin. Lisäksi hyvin muotoiltu satula takaa mukavan ajotuntuman pidemmillä matkoilla.

Laadukas iPulse 500W sähkömoottori ja säädin tarjoaavat sähköpyörään pitkäikäsen ja toimintavarman voimanlähteen!

Sähkömoottorina toimii hyvin vääntävä 500W 48V sähkömoottori, josta löytyy voimaa kaikenlaisten maastojen ja kukkuloiden valloittamiseen! Tässä sähköpyörässä on hyvin miellyttävä moottori, joka tarjoaa tasaista vääntöä hyvin laajalla toimintalueella.

Laadukas 10,4ah akku on sähköpyörän sydän, joten Contrl sähköpyörässä on panostettu akun laatuun.

Contrl Minifat sähköpyörässä on laadukas akusto, joka on kasattu huippuakuista. Contrl sähköpyörän akulla ajat hyvin pitkiä siirtymiä yhdellä latauksella. Lisäksi Contrl sähköpyörissä laadukas akusto mahdollistaa hurjan määrän latauskertoja sekä purkuja. Akku on telakoituna kätevästi runkoon ja sen saa pois virta-avaimella. Sähköpyörän toiminta etäisyys on 30-70 km riippuen siitä, kuinka paljon sähköä käytetään. Lithiumakku mahdollistaa ajaa täydellä latauksella noin 70km avustusta käyttäen ja noin 30km pelkkää kaasua käyttäen. Latausaika akulle on noin 6-8h. Selectro mittaristosta löytyy 3 eri tehoaluetta polkemisen avustukseen.

Tämä sähkömaastopyörä kulkee vakiona jopa 30km/h! Max. nopeuden voi vaihtaa valikosta 12-40km/h. Otathan huomioon, että liikenteessä suurin sallittu nopeus on vain 25km/h. Sähköpyörän mukana toimitetaan 48V 10,4Ah /556,8W Samsung lithiumakku sekä 48V latauslaite. Fatbiken ajaminen ei voisi hauskempaa olla!

Akku ja laturi tulee Contrl sähköpyörässä aina kaupan päälle!

Shimanon 100% laatuvaihteisto on myös Contrl sähköfätbiken kulmakivi.

Shimanon 7-vaihteinen vaihteisto vaihtaa ketterästi ja sitä on luotettava käyttää myös ilman sähköä ajettaessa.

Minifätbike sähköpyörässä turvallisuudesta huolehtii laadukkaat Tektro hydrauliset levyjarrut, joka tarjoaa hyvin tehokkaan jarrutuksen haastavimpiinkin tilanteisiin!

Laadukkaat nestetoimiset hydrauliset Tektro levyjarrut pysäyttävät kivuttomasti sähköpyörän kovastakin vauhdista takaakseen turvallisen etenemisen.

Ominaisuudet

 • Tehokas ja vääntävä Bafang iPulse 500W moottori
 • Moottorin jännite 48V
 • Jämerä Klick & Go huippulaadukas taittorunko
 • Guide 2 Etuhaarukka 100mm iskunpituus
 • Klick & Go taitettava ohjauksen emäputki
 • Säädettävä laadukas satula
 • Renkaat Kenda 20" x 4"
 • Tektro hydrauliset levyjarrut edessä ja takana
 • Shimano 7-vaihteinen vaihteisto
 • Selkeä Selectro ohjauspaneeli
 • 3 osainen tehon pikasäätö
 • Max nopeus 40km/h, max nopeuden voi säätää valikosta 12-40km/h (Huom! max sallittu nopeus liikenteessä vain 25km/h
 • Erittäin miellyttävä ajotuntuma
 • Takuu 12kk
 • Akkutakuu 3kk
 • Mukana toimitetaan 10,4ah, 48V Samsung kennoilla oleva li-ion akku sekä laturi
 • Taitettuna max leveys n.52cm


1 999,00 €