Nojatuoli Rattan Lounge Rento polyrottinkituoli sisustukseen

Nojatuoli Rattan Lounge

Rento polyrottinkituoli sisustukseenSiro nojatuoli Rattan Lounge on täydellinen lisäistuin puutarhan sydämeen ja kodin keskeiselle paikalle! Valmistettu polyrottingista ja metallista.

 NOJATUOLI RATTAN LOUNGE - Sopii sisä- ja ulkokäyttöön

Rattan Lounge -rottinkituoli on modernilla muotoilulla viimeistelty siro nojatuoli ulko- ja sisäkäyttöön.

Polyrottingista valmistettu korituoli on tyylikäs lisä puutarhaan, terassille ja osaksi kodin sisätilojen sisustusta. Rattan Lounge -nojatuolin istuinosa on valmisettu kestävästä ja helppohoitoisesta polyrottingista ja viimeistelty maanläheisellä sävyllä. Ilmava polyrottinkinen istuinosa on yhdistetty siroihin metallijalkoihin, joiden musta väri sointuu upeasti yhteen luonnonläheisen värisävyn kanssa.

Polyrottinkinen istuinosa yhdistyy saumattomasti yhteen sirojen metallijalkojen kanssa.

Polyrottingista ja metallista valmistettu terassituoli on erittäin kestävä, monivuotinen ja helppohoitoinen ratkaisu kodin ja puutarhan keskeiselle paikalle. Polyrottinkipinta, samoin kuin metallijalat, on helppo pyyhkiä puhtaaksi pölystä ja liasta. Siro, modernin tyylikkäällä muotoilulla viimeistelty puutarhatuoli sopii yksittäiseksi lisäistuimeksi tai osaksi puutarha- ja terassikalustoa. Syksyn ja talven tullen nojatuoli on helppo nostaa osaksi sisätilojen sisustusta.

  • Materiaali polyrottinki, metalli
  • Väri nature, musta
  • Leveys 46cm (alaosasta)
  • Syvyys 47cm (alaosasta)
  • Korkeus 80cm
99,00 €