Leikkimökki 155cm Mini Tyylikäs pienten lasten oma leikkimökki!

Leikkimökki 155cm Mini

Tyylikäs pienten lasten oma leikkimökki!LEIKKIMÖKKI 155cm MINI - Oma pikkumökki on jokaisen lapsen unelma! Jokaisen lapsen suosikkileikit syntyvät ihastuttavassa punaisessa... Lue lisää

Tyylikäs leikkimökki on lasten ikisuosikki! Sopii kotipihan leikkikentälle, mökille ja puistoihin.

Perinteisessä punaisessa leikkimökissä lapset viihtyvät tunnista toiseen. Luo lasten omaan minimökkiin viihtyisä leikkipaikka, jossa vain mielikuvitus on rajana erilaisia leikkejä keksiessä! Leikkimökki on loistava hankinta niin kotiin, leikkikentän laidalle, mökkipihaan kuin leikkipuistoihinkin. Ulkomuodoltaan tyylikäs pienikokoinen mökki ei vaadi isoa pinta-alaa pihamaalta ja perinteinen punainen väritys sopii jokaiseen pihapiiriin!

Laadukkaasta kuusipuusta valmistettu tukeva leikkitalo kestää säänvaihtelut erinomaisesti.

Korkealaatuisesta kuusesta valmistettu lasten leikkitalo on rakenteeltaan tukeva ja säilyy hyvännäköisenä vuodesta toiseen. Minitalossa on kaksi avautuvaa ikkunaa, ovi ja kattoikkuna, joka tuo mökkiin lisää valoa. Pienikokoiseen mökkiin saa näppärästi viihtyvyyttä ja tunnelmaa esimerkiksi pienillä kalusteilla ja leikkivälineillä. Pienten lasten mökki on täydellinen yhteinen leikkipaikka naapurilapsille ja kavereille!

Jokainen lapsi unelmoi omasta leikkimökistä ja viihtyisästä leikkipaikasta omassa koti- tai mökkipihassa.

Loistavan hinta-laatusuhteen omaava puinen minikokoinen leikkimökki on taatusti kannattava hankinta, sillä mökki kestää vuodesta toiseen ja innostaa lapsia erilaisiin mielikuvituksen tuottamiin leikkeihin!

  • Mitat 102x120x155cm
  • Paino 37,60kg
  • Materiaali kuusipuu
  • Väri punainen
  • Kaksi avautuvaa ikkunaa ja ovi
  • Kattoikkunasta lisävaloa mökkiin
  • Helppo koota
369,50 €